Tko voli neka izvoli, tko ne voli neka začepi uši

Tko voli neka izvoli. tko ne voli neka začepi uši
(FOTO: Google Play)

19.3.2023. | 16:03 | SBonline
Pregleda: 4321

10.04. 2023 Lepa Brena i Saša Matić, 19.05.2023. Aco Pejović,16.06.2023 Dragana Mirković i Đani. Ovo su pjevači i pjevačice iz Srbije a zajedničko im je da svi nastupaju u Slavonskom Brodu i svi na istom mjestu u dvorani Vijuš.

Za pretpostaviti je da će se još netko "ubaciti u taj voz" estradnih umjetnika iz susjedne nam Srbije jer u zadnje vrijeme u Slavonskom Brodu pune dvorane te se naš grad pokazao kao dobra publika.

Cijene ulaznica su različite odnosno zavisi tko pjeva. Tako su karte za Lepu Brenu i Sašu Matića (ostalo samo za parter) po cijeni od 38-43 eura, za Acu Pejovića od 23-35 eura a za Draganu Mirković i Đanija cijene karata se kreću od 40 do čak 65 eura.


Postaje li Slavonski Brod cajkaška meka? Na to pitanje trebaju odgovoriti oni koji su dogovarali nastup folk zvijezda iz Srbije i one koji su im to dozvolili.
Naše mišljenje je da pjevač koji ima svoju publiku u Slavonskom Brodu neka pjeva, oni koji ma se ta glazba ne sviđa neka začepe uši. Osobno nisam oduševljen takvom muzikom ali tko sam ja ili mi da sudimo. Na kraju uvijek bude ona "Tko voli neka izvoli"


VIŠE NA TEMU:
KONCERT
DVORANA
VIJUŠ
KARTE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI