SB Online

Tko voli neka izvoli, tko ne voli neka začepi uši

SB Online | Tko voli neka izvoli, tko ne voli neka začepi uši SB Online | Tko voli neka izvoli, tko ne voli neka začepi uši

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: SBonline

10.04. 2023 Lepa Brena i Saša Matić, 19.05.2023. Aco Pejović,16.06.2023 Dragana Mirković i Đani. Ovo su pjevači i pjevačice iz Srbije a zajedničko im je da svi nastupaju u Slavonskom Brodu i svi na istom mjestu u dvorani Vijuš.

Za pretpostaviti je da će se još netko "ubaciti u taj voz" estradnih umjetnika iz susjedne nam Srbije jer u zadnje vrijeme u Slavonskom Brodu pune dvorane te se naš grad pokazao kao dobra publika.

Cijene ulaznica su različite odnosno zavisi tko pjeva. Tako su karte za Lepu Brenu i Sašu Matića (ostalo samo za parter) po cijeni od 38-43 eura, za Acu Pejovića od 23-35 eura a za Draganu Mirković i Đanija cijene karata se kreću od 40 do čak 65 eura.

Postaje li Slavonski Brod cajkaška meka? Na to pitanje trebaju odgovoriti oni koji su dogovarali nastup folk zvijezda iz Srbije i one koji su im to dozvolili.
Naše mišljenje je da pjevač koji ima svoju publiku u Slavonskom Brodu neka pjeva, oni koji ma se ta glazba ne sviđa neka začepe uši. Osobno nisam oduševljen takvom muzikom ali tko sam ja ili mi da sudimo. Na kraju uvijek bude ona "Tko voli neka izvoli"


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: