SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

STRAVA U SLAVONIJI: U lovu usmrtio kolegu lovca

SB Online | STRAVA U SLAVONIJI: U lovu usmrtio kolegu lovca SB Online | STRAVA U SLAVONIJI: U lovu usmrtio kolegu lovca

PRIJE 2 GODINE
TEKST: 034portal/034portal

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prouzročenje smrti iz nehaja.

U kasnim noćnim satima 7. srpnja policijski službenici su postupali po dojavi i utvrdili da je u području Komletinaca došlo do smrti 62-godišnjaka te je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru obavljena obdukcija mrtvog tijela tog muškarca, gdje je utvrđeno da je uzrok smrti 62-godišnjaka prostrijelna rana na njegovom tijelu, koja je nastala vatrenim oružjem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 46-godišnjak u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine oko 20,40 sati, tijekom lova u šumskom području oko Komletinaca lovačkim vatrenim oružjem nehajno usmrtio 62-godišnjaka, a obojica su bili u tom prijavljenom i dozvoljenom lovu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Izvor:www.034portal.hr

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: