SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Slavio osamdeseti rođendan, u zrak bacio preko pola milijuna eura

SB Online | Slavio osamdeseti rođendan, u zrak bacio preko pola milijuna eura SB Online | Slavio osamdeseti rođendan, u zrak bacio preko pola milijuna eura

PRIJE 1 GODINU
TEKST: poslovni.hr/poslovni.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ferdinand Godina iz Dolnje Bistrice kod Lendave 10. svibnja je proslavio 80 godina. Tom prilikom pozvao je rodbinu i prijatelje u gostionicu u Črenšovcima i priredio im ne samo zabavu, već i iznenađenje koje vjerojatno neće zaboraviti do kraja života.

“Bilo je kao na filmu”, rekao je zasobotainfo.comjedan od sudionika rođendanske proslave u mjesto koje pripada slovenskom Prekmurju a dodao: “Kad su novčanice počele letjeti zrakom, prvo smo mislili da je papir ili smeće. Na opće iznenađenje, to nije bio običan papir, a kamoli smeće. Bio je to novac. Puno novca!”

S 24 godine Ferdinand je napustio rodnu Dolnju Bistricu i krenuo u život. Put ga je odveo u Kanadu, gdje je radio kao zavarivač i instalater centralnog grijanja, a mirovinu je dočekao 2006. kao kućni majstor.

Međutim, Ferdinand se “preko oceana” obogatio i na nekretninama. Stoga, naproslavi 80. rođendana Ferdinand je očito odlučio podijeliti dio tog bogatstva.

Počelo je prilično pristojno. Ferdinand je prvotno trebao novac podijeliti bližoj rodbini, no na kraju je počeo bacati u zrak hrpe novca i za ostale goste. Ukupno, riječ je o čak 600.000 eura.

Nije poznato koliko se uzvanikanašlo na slavljui koje je novčanice Ferdinand bacio u zrak, no neimenovani gost ponudio je dobar uvid u to kako je sve skupa izgledalo…

Izvor:www.poslovni.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: