SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Skrivo prometnu nesreću , pobjegao ali ne daleko

SB Online | Skrivo prometnu nesreću , pobjegao ali ne daleko SB Online | Skrivo prometnu nesreću , pobjegao ali ne daleko

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Vrhovini se jučer (dana 24. svibnja) oko 21 sati, dogodila prometna nesreća nakon koje je sudionik napustio mjesto događaja, no policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su ga ubrzo pronašli u blizini Trnjana.

Očevidom je utvrđeno da, 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1,70 promila) prilikom mimoilaženja s drugim automobilom nije ostavio dovoljan sigurnosni razmak te je prešao lijevom stranom preko pune uzdužne razdjelne crte kolnika, udarivši osvrtnim zrcalom osobnog automobila u osvrtno zrcalo automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 33-godišnjakinja pomaknuvši se automobilom udesno na travnatu bankinu. Nakon toga se 28-godišnjak s automobilom odvezao u nepoznatom smjeru gdje su ga policijski službenici ubrzo pronašli u blizini Trnjana. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 33-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici su 28-godišnjaka priveli u policijske prostorije i zadržali na otriježnjenju te protiv njega podnose prekršajnu prijavu nadležnom sudu u Slavonskom Brodu.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: