SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Poznato što je tipom koji je prijetio bombom u Okučanima: Ide na ʼhlađenjeʼ

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: policija/ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Poznato što je tipom koji je prijetio bombom u Okučanima: Ide na ʼhlađenjeʼ SB Online | Poznato što je tipom koji je prijetio bombom u Okučanima: Ide na ʼhlađenjeʼ

Otac i sin napali policijaca, srušili ga na pod i otrgnuli mu natpis ‘policija’ s jakne

Dana, 25. veljače 39-godišnjak je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu koji mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: policija/ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Okučani su jučer, 25. veljače dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Naime, dana, 23. veljače oko 13:30 sati policijski službenici Interventne jedinice policije  su u Bodegraju zaustavili i kontrolirali kombi vozilo kutinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak.

Prilikom zaustavljanja policijski službenici su primijetili da 39-godišnjak kod sebe ima ručnu bombu koju su mu oduzeli, te priveli uz primjenu sredstava prisile.
Izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno da je isti pod utjecajem alkohola od 2,72 promila.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je navedeni 39-godišnjak istoga dana u dopodnevnim satima putem telefona prijetio 44-godišnjaku.

U suradnji s Policijskom upravom sisačko-moslavačkom, policijski službenici navedene uprave su temeljem naloga Županijskog suda u Sisku izvršili pretragu doma od 39-godišnjaka kojom prilikom su pronađene dvije ručne bombe.

Policijski službenici PU brodsko-posavske protiv 39-godišnjaka podnose kaznene prijave zbog kaznenog djela Prijetnja i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari nadležnom državnom odvjetništvu te prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dana, 25. veljače 39-godišnjak je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu koji mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.