SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Policija objavila detalje jučerašnje teške prometne nesreće

SB Online | Policija objavila detalje jučerašnje teške prometne nesreće SB Online | Policija objavila detalje jučerašnje teške prometne nesreće

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U vezi događaja od jučer, koji je objavljen na web stranicama PU brodsko-posavske: Teška prometna nesreća. Očevid je proveden od strane Općinskog državnog odvjetništva u suradnji s policijskim službenicima. Prema do sada prikupljenim informacijama i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 35-godišnji državljanin Rumunjske upravljao s teretnim vozilom (rumunjskih nacionalnih oznaka), te je osumnjičen da je počinio Teško kazneno djelo opće sigurnosti u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Za vrijeme događaja od 23. ožujka u vremenu od 17.30 sati do 24. ožujka do 3.05 sati promet navedenom dionicom državne ceste D5 i graničnog prijelaza Stara Gradiška bio je u prekidu. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je 18 osoba, četiri osobe su teže, a 14 je lakše ozlijeđeno, te je oštećeno 17 vozila uz veliku materijalnu štetu.

Kriminalističko istraživanje nad osumnjičenikom se nastavlja u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti za navedeni događaj.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: