SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pogledajte kartu na kojim vas sve mjestima u Hrvatskoj vrebaju kamere radara!

SB Online | Pogledajte kartu na kojim vas sve mjestima u Hrvatskoj vrebaju kamere radara! SB Online | Pogledajte kartu na kojim vas sve mjestima u Hrvatskoj vrebaju kamere radara!

PRIJE 3 GODINE
TEKST: 034 Portal

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kamere za mjerenje brzine odavno su već postavljene na hrvatskim cestama. Kako ova pandemija jenjava i epidemiološke mjere lagano popuštaju, a bliži nam se i ljeto te vrijeme godišnjih odmora, to znači da ćemo sve više putovati, stoga danas objavljujemo kartu Hrvatske koja otkriva na kojim su mjestima smještene kamere za kontrolu brzine.

Kartu je objavio Google-ov kartografski servis, a posebno će biti korisnija vozačima zbog dodatka korisnih informacija usmjerenim ka sigurnosti prometa na cestama.

Dosada je ovaj servis obavještavao vozače o gužvama na prometnicama ili o prometnoj nesreći, a odsad će vozačima biti dostupna i informacija na kojim se mjestima nalazi kamera za brzinu, kartu će moći koristiti korisnici i Android i iOS mobilnih uređaja.Kako biste na svojim mobitelima mogli vidjeti novu/ažuriranu kartu, morate na uređaju uključiti navigaciju.

Želimo vam sigurnu vožnju i sretan put!

Karta cijele Hrvatske se nalazi OVDJE.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: