SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pijani vozač teško ozlijedio pijanu pješakinju

SB Online | Pijani vozač teško ozlijedio pijanu pješakinju SB Online | Pijani vozač teško ozlijedio pijanu pješakinju

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: glasistre.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Slavonskom Brodu, na pješačkom prijelazu u Vukovarskoj ulici, dana 8. prosinca, u 22.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 53-godišnja pješakinja teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u istu i njenog pada na kolnik. Teško ozlijeđenoj 53-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju.

Izvršenim alkotestiranjem sudionika prometne nesreće, utvrđeno je da je 24-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,73 promila, a u organizmu 53-godišnje pješakinje očitana je koncentracija od 0,67 promila. 24-godišnji vozač je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola, i protiv istoga policija podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: