SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pero Veočić izabran za trenera godine

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Igor Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Pero Veočić izabran za trenera godine SB Online | Pero Veočić izabran za trenera godine

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Pod predsjedanjem Bone Bošnjaka, održana je redovna skupština Hrvatskog boksačkog saveza. U svečanom dijelu podijeljene su nagrade za životno djelo za iznimni dugogodišnji doprinos i ustrajnu potporu hrvatskom boksu te godišnje nagrade i priznanja za sve naše osvajače medalja na europskim i svjetskim prvenstvima u 2022. godini i njihove trenere.

Hrvatski boks u protekloj godini može se dičiti uistinu s rezultatima za ponos - osvojeno je ukupno 12 odličja na europskim i svjetskom studentskom prvenstvu!

Posebnu nagradu za suradnju i organizaciju natjecanja primio je Nenad Ivanković, predsjednik Zagrebačkog boksačkog savez.

Na trenerskom seminaru koji je prethodio skupštini treneri su izabrali Trenera godine - Peru Veočića, trenera europskog prvaka U-22 Gabrijela Veočića, izbornika kadetske reprezentacije i BK Brod.

Velikom prijatelju hrvatskog boksa, legendarnom talijanskom sportašu i velikanu svjetskog boksa Robertu Cammarelleu, a sada direktoru talijanskih nacionalnih selekcija uvelike zaslužnom za odličnu suradnju HBS-a i Talijanskog boksačkog saveza, koji se spremno odazvao kao predavač na trenerskom seminaru za hrvatske trenere, darovan je dres hrvatske reprezentacije.

Nagrađeni Gabrijel i Pero Veočić  za 2022. godinu.

Gabrijel Veočić iz boksačkog kluba Brod.

Mladi as iz Slavonskog Broda postao je europski prvak za seniore do 22 godine u Poreču, a u 2022. godini nije poražen ni u jednom meču - do Golden Belt turnira u Marakešu (veljača 2023.) nanizao je 25 pobjeda zaredom uz trijumfe i na Silver Belt turniru u Mariboru i Grand Prixu Zagreb, te turnirima Regionalne lige.

Pero Veočić 

Već sada veliku karijeru sina Gabrijela okrunio je lani osvajanjem zlatne medalje na Europskom prvenstvu do 22 godine i sa 25 pobjeda u nizu, uz uspješni prelazak u težu polutešku kategoriju i nastavak trofejnog niza. Hrvatski treneri izabrali su ga za Trenera godine!


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: