SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ovo je radno vrijeme trgovina i šoping-centara na Badnjak, Božić i Štefanje

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: Index.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Ovo je radno vrijeme trgovina i šoping-centara na Badnjak, Božić i Štefanje SB Online | Ovo je radno vrijeme trgovina i šoping-centara na Badnjak, Božić i Štefanje

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: Index.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

SUTRA je Badnjak, zatim je Božić u ponedjeljak, 25. 12., a u utorak, 26. 12., je blagdan Sv. Stjepana. Neke trgovine tih dana neće raditi, neke će raditi skraćeno, a neke će biti otvorene.

Kako će trgovine, šoping-centri i pekarnice raditi narednih dana, ali i za nadolazeće blagdane, možete vidjeti ispod. 

Trgovine i drogerije Kaufland Kaufland će raditi ovu nedjelju na Badnjak, 24. 12., i to od 7 do 16 sati. No u ponedjeljak, 25. 12., i utorak, 26. 12., Kauflandove trgovine će biti zatvorene. Što se tiče Stare godine, 31. 12., Kauflandove trgovine će biti otvorene od 7 do 18 sati. 

Lidl Lidlove trgovine diljem Hrvatske, njih 109, neće raditi na Badnjak, 24. 12., na Božić, 25. 12., na blagdan Sv. Stjepana, 26. 12., na Staru godinu, 31. 12., te na Novu godinu, 1. 1. 2024. Ostale dane Lidl će raditi prema uobičajenom rasporedu.

Iz Lidla su poslali poziv kupcima da svoju kupnju obave pravovremeno s obzirom na to da će
sve Lidlove trgovine biti zatvorene 3 dana u komadu uoči Božića te 2 dana zaredom uoči Nove godine.

Konzum "Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice neće raditi za Božić, 25. 12., i Svetog Stjepana, 26. 12. Također, naše prodavaonice će za Badnjak, 24. 12., raditi prema posebnom radnom vremenu", stoji na Konzumovoj stranici. 

Radno vrijeme Konzumovih prodavaonica pogledajte ovdje (kliknite otvoreno na Badnjak). 

Spar INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj će od srijede, 20. prosinca, do subote, 23. prosinca, te u subotu, 30. prosinca, raditi s produženim radnim vremenom do 22 sata. 

"Na Badnjak, 24. prosinca, INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će do 17 sati, dok će poslovnica u Mall of Split bit zatvorena. SPAR supermarketi također će raditi skraćeno, do 14 sati. Izuzetak su SPAR supermarketi Supernova Zadar, Valpovo, Šibenik, Ludbreg, Kaštel Sućurac i Gospić, koji će raditi do 15 sati. SPAR supermarket Vukovar radit će do 16 sati, a SPAR supermarket Martinkovac do 17 sati", odgovorio nam je Spar na upit o blagdanskom radnom vremenu. 

"Na Staru godinu, 31. prosinca, INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će do 17 sati. INTERSPAR hipermarketi u svim City Centre One centrima u Hrvatskoj, Arena centru u Zagrebu, Mall of Splitu, RI Toweru i Portanova centru u Osijeku bit će zatvoreni.

SPAR supermarketi također će raditi skraćeno, do 14 sati. Izuzetak su SPAR supermarketi Valpovo, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Poreč i Gospić, koji će raditi do 15 sati. SPAR supermarket Vukovar radit će do 16 sati, a SPAR supermarketi Supernova Zadar i Šibenik do 17 sati. SPAR supermarket Martinkovac bit će zatvoren za Staru godinu.

Sve SPAR i INTERSPAR trgovine bit će zatvorene na Božić, 25. prosinca, blagdan Svetog Stjepana, 26. prosinca, i na Novu godinu, 1. siječnja."

Plodine Plodine su obavijestile svoje kupce o radnom vremenu svojih supermarketa u nadolazećem periodu. Radit će ovako:

Badnjak 24. 12. 2023. - 7 do 18 (vrijedi za supermarkete s radnom nedjeljom) Božić 25. 12. 2023. - zatvoreno Sveti Stjepan 26. 12. 2023. - zatvoreno Stara godina 31. 1. 2023. - 7 do 18 (vrijedi za supermarkete s radnom nedjeljom) Nova godina 1. 1. 2024. - zatvoreno Sveta tri kralja 6. 1. 2024. - zatvoreno Iznimke su supermarketi u sklopu trgovačkih centara koji rade prema radnom vremenu trgovačkog centra. Ovdje možete provjeriti radna vremena pojedinih trgovina. 

Izvor: Index.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.