SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

OPAČAK SE JAVIO IZ BiH: Vratit ću se kad budem bolje

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: 24sata

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | OPAČAK SE JAVIO IZ BiH: Vratit ću se kad budem bolje SB Online | OPAČAK SE JAVIO IZ BiH: Vratit ću se kad budem bolje

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: 24sata

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tomislava Opačka policija je tražila na mjestu prebivališta, ali tamo ga nisu zatekli, potvrdio nam je Županijski sud u Slavonskom Brodu. On tvrdi da je na rehabilitaciji u Bosni i Hercegovini te da će se javiti...

Tomislav Opačak, brat saborske zastupnice Marine Opačak Bilić i slavonski poduzetnik, dobio je 8. siječnja rješenje da se mora javiti u požeški zatvor, gdje je trebao odležati pet mjeseci zbog počinjenja kaznenog djela iznude i prijetnje, ali kako doznaje 24sata nedostupan je hrvatskim vlastima.

Kako saznajemo, na Županijski sud u Slavonskom Brodu 9. siječnja je stigla obavijest kako se osuđeni Tomislav Opačak nije javio u zatvor na izvršenje kazne zatvora od pet mjeseci. Ukupna kazna je osam mjeseci, ali tri mjeseca je ranije odležao.

Dva dana kasnije izdan je nalog za privođenje Opačka, koji, kako su potvrdili s brodskog Županijskog suda, nije proveden.

- Nakon izvršene terenske provjere u više navrata, djelatnici policije nisu pronašli osuđenika adresu prebivališta - rekli su nam sa suda. 

Uspjeli smo stupiti u kontakt s Opačkom koji nam je rekao da se nalazi na oporavku operacije tumora u Bosni i Hercegovini.

- Podnio sam zahtjev za odgodu i čekam odgovor slavonskobrodskog Suda. Trenutno sam na rehabilitaciji, čim budem fizički spreman javit ću se u zatvor - rekao nam je Opačak. 

Dodao je i kako djelo koje mu se stavlja na teret nije počinio, ali i da će zatvorsku kaznu odraditi.

- Doći ću u zatvor čim budem bolje - zaključio je Opačak.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.