SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Objavljena privremena lista dobitnika stipendija za deficitarna zanimanja

SB Online | Objavljena privremena lista dobitnika stipendija za deficitarna zanimanja SB Online | Objavljena privremena lista dobitnika stipendija za deficitarna zanimanja

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: kastela.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiji Grada Slavonskog Broda za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (Službeni glasnik Grada Slavonskog Broda, br. 8/23) i provedenog Natječaja za dodjelu stipendija učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, Povjerenstvo za dodjelu Stipendije utvrdilo je Prijedlog liste reda prvenstva i donijelo Odluku o dodjeli stipendija učenicima Grada Slavonskog Broda prema Odluci Gradonačelnika o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija Grada Slavonskog Broda za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u školskoj godini 2023./2024.

Privremena lista prvenstva dostupna je na POVEZNICI. U slučaju jednakog broja bodova, prednost ima učenik koji ima manji prihod po članu kućanstva.

Kandidati podnositelji zahtjeva za dodjelu stipendija imaju pravo žalbe, i to u roku od osam (8) dana od ove Odluke i prijedloga liste reda prvenstva. O žalbi odlučuje Povjerenstvo za dodjelu stipendija u roku od 15 dana od isteka roka za žalbu te će nakon rješavanja žalbi utvrditi konačnu listu prvenstva koja će biti objavljena na službenoj internetskoj stranici Grada Slavonskog Broda.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: