SB Online

Obećanje nikoga nije raskučilo

SB Online | Obećanje nikoga nije raskučilo SB Online | Obećanje nikoga nije raskučilo

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Igor Safundžić

Postoje u životu prilike koje iskoristiš ili ne iskoristiš. Isto tako postoje obećanja koja ispuniš ili ne ispuniš. Jedno takvo obećanje dao je ŽKK Brod na Savi. Naime ŽKK BNS prijavio se za WABA ligu i to za djevojčice do 17 godina a kako je vidljivo na službenim  stranicama waba-league BNS je prijavljen za ligu a prvih nekoliko kola nije igrao, odnosno utakmice su registrirane 20:0 za njihove protivnice.


Nije čak ni problem što ne igraju već je problem što su dali obećanje djevojkama koje igraju, njihovim roditeljima, pretpostavljam sponzorima, dali su obećanje djevojkama koje su doveli iz drugih klubova da će igrati WABA ligu, prije svega jaku ligu koja daje puno mogućnosti djevojkama za jake utakmice. 


Kada odu u Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Mađarsku idu tamo ne samo igrati košarku nego promoviraju naš grad, županiju i na kraju državu. S ovim potezom u upravi kluba su poljuljali povjerenje same WABA lige a isto tako i grada i županije od kojih dobivaju novac. Kotizacija za igranje u ovoj ligi je plaćena nečijim novcem a djevojke ne igraju.


Kako seniorke ŽKK BNS igra Premijer žensku ligu (najviši rang natjecanja u Hrvatskoj) nadamo se da neće odustati i od te lige. Kako kaže jedna stara narodna poslovica "Obećanje nikog nije raskućilo". 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: