SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Novi projekt INNOBROD-a o prilikama za financiranje poduzetničkih ideja

SB Online | Novi projekt INNOBROD-a o prilikama za financiranje poduzetničkih ideja SB Online | Novi projekt INNOBROD-a o prilikama za financiranje poduzetničkih ideja

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda d.o.o. u suradnji s CROBOHUB++ (detaljnije na poveznici) organizira prezentaciju s ciljem informiranja i povećanja apsorpcijske sposobnosti poduzetnika naše regije za digitalnu i zelenu transformaciju te upravljanje inovacijama u poslovanju.
Prezentacija će se održati u četvrtak 13. lipnja 2024. u terminu 14:00 - 16:00 sati u prostorima Inkubatora InnoBROD-a.

Umjesto citiranja različitih dokumenata, prezentacije će sadržavati vrlo konkretne primjere iz prakse, posebno u industrijama koje su od prioriteta u našoj regiji. Riječ će biti o korištenju alata umjetne inteligencije, robota i digitalnih blizanaca, testiranja ideja prije investiranja, mentorskim programima razvoja inovacijskog potencijala tvrtke, procjena digitalne spremnosti s preporukama kako ju unaprijediti, načini za razvoj vlastitog poslovnog ekosustava, povećanje informacijske sigurnosti, razvoj pametnih proizvoda, korištenje velikih količina javno dostupnih – otvorenih podataka i baza znanja te druga korisna znanja za razvoj poduzetničke priče. 

Sudionici prezentacije su članovi Project Board-a CROBOHUB++, predstavnici HAMAG BICRO-aFakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u ZagrebuProjekt jednako razvoj i InfoDom d.o.o. Riječ je o iskusnim i zanimljivim govornicima koji će poduzetnicima moći dati cjelovite informacije na jednom mjestu.
Po završetku prezentacije ostavljamo vremena za pitanja i odgovore te neformalno druženje i razmjenu informacija uz jednostavni catering.
Prijave zaprimamo do četvrtka 13. lipnja 2024. do 10:00 putem prijavnice.
Na raspolaganju smo za sve upite na inno.brod@ra-sb.hr i 099 786 0230. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: