SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NOVE IMOVINSKE: Dusparini direktori objavili kolike su plaće

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | NOVE IMOVINSKE: Dusparini direktori objavili kolike su plaće SB Online | NOVE IMOVINSKE: Dusparini direktori objavili kolike su plaće

Što Duspara skriva iza zavjesa? Pogledajte koliko je njegovih ljudi dalo otkaz

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Poznato je kako su objavljene imovinske kartice za ovu godinu, prema njihovim informacijama brodski gradonačelnik Mirko Duspara ima plaću od 2852,32 u neto iznosu, no provjerimo kolike su plaće Dusparinih direktora.

Direktor slavonskobrodskog Vodovoda Stjepa Aščić ima plaću od 1998,30 eura. U tom poduzeću radi i predsjednik Gradskog vijeća Stribor Valenta, čija plaća nije otkrivene, a za koju se priča da je veća i od gradonačelnikove. Podsjetimo Valenta u vodovodu radi u odjelu servisa, obračuna i očitanja mjerila. Radi tamo, a kako kažu upućeni ne dolazi na posao, i brat pročelnice Majetić.

Nešto veću plaću ima direktor Komunalca Krunoslav Janjić, koji mjesečno zaradi 2105,91 eura. Tamo je pak Valenta zaposlio svoju bivšu ili sadašnju ženu, nije poznato u kojem su sada stanju.

Slavonski Brod ima i Razvojnu agenciju,njome upravlja Dejan Vuksanović, njegova mjesečna plaća je 1700,12. Mario Pejić upravlja tvrtkom Brod-Turist d.o.o., te je njegova plaća 1546,46 eura.

Brod-plin d.o.o. tvrtka je također u vlasništvu Slavonskog Broda, njom upravlja Dalibor Bukvić, a njegova plaća je 2303,81 eura. Franjo Mrva direktor je nove tvrtke Geotermalni izvori Brod d.o.o., i ako nije poznato što tvrtka radi, Mrva također prima plaću ali kao radnik Brod-plin d.o.o. i to od 1526,46 eura.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.