SB Online

Neki gradovi pojeftinjuju cijenu parkiranja. Evo kolika je ona u Sl. Brodu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: L.S./SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Neki gradovi pojeftinjuju cijenu parkiranja. Evo kolika je ona u Sl. Brodu SB Online | Neki gradovi pojeftinjuju cijenu parkiranja. Evo kolika je ona u Sl. Brodu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: L.S./SBOnline

Nacionalni mediji objavili su jučer informaciju kako Pula pojeftinjuje cijene parkiranja

Od prve subote u listopadu, Grad Pula pojeftinjuje ili ukida naplatu parkinga nakon 17 sati na gradskim parkiralištima nakon što su cjenici koji su predstavljeni početkom kolovoza kod mnogih građana izazvali veliko negodovanje, javlja Index.

Sukladno povratnim informacijama od strane građana i analizi Pula parkinga, odlučeno je kako se od 1. listopada do 30. travnja nakon 17 sati neće naplaćivati parkinzi u crvenoj zoni u gradu Puli koji se odnose na pet parkirališta.

Parkinzi koji spadaju u žutu zonu imat će cijenu satne karte pet kuna, a oni koji spadaju u zelenu zonu po satu će koštati četiri kune.

Osim toga, kako su izvijestili iz gradske uprave, cjenici posebnih parkirališta također su korigirani, pa će tako parkiralište na Karolini do 17 sati biti četiri kune, a nakon 17 sati besplatno.

Sat vremena na rivi koštat će jednu kunu, s polugodišnjom cijenom od 50 kuna. 

Što se tiče Slavonskog Broda, od početka siječnja 2022. godine usluge naplate parkiranja preuzela je Ustanova za gospodarenje športskim objektima Grada Slavonskog Broda, te zone cijene parkiranja su 0. zonu  5,00 kn/satu, I. zona 4,00 kn/satu.

Recite nam u komentarima ispod ove objave na Facebooku, treba li i Sl. Brod pojeftiniti cijene parkiranja?


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.