SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nastavlja se deratizacija u Sl. Brodu, pogledajte koje su ulice na redu

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad SB

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Nastavlja se deratizacija u Sl. Brodu, pogledajte koje su ulice na redu SB Online | Nastavlja se deratizacija u Sl. Brodu, pogledajte koje su ulice na redu

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad SB

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U razdoblju od 27. do 30. studenoga 2023. godine na području grada Slavonskog Broda obavit će se deratizacija stambenih objekata na području grada Slavonskog Broda. Deratizacija se provodi u skladu s Programom mjera i provedbenom planu obvezne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije za područje grada Slavonskog Broda u 2023. godini, a koji je izradio Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije. Za deratizaciju će se koristiti sredstva koja su dozvoljena i propisno registrirana i dopuštena za primjenu u Republici Hrvatskoj rješenjem Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske. Svaki izvoditelj prilikom provođenja deratizacije ima plastificiranu identifikacijsku iskaznicu.

U tablici je definiran prostorni i vremenski raspored provođenja deratizacije stambenih objekata na području grada Slavonskog Broda za razdoblje od 27. do 30. studenoga 2023. godine. Tablicu pogledajte OVDJE.

U slučaju loših vremenskih uvjeta provođenje akcije odgađa se za sljedeće povoljno vremensko razdoblje. U slučaju nemogućnosti ulaska izvođača deratizacijskih radova u stambeni objekt, izvođač će ostaviti svoje kontakt podatke u poštanskom sandučiću. Molimo sve građane da kontaktiraju izvođače deratizacijskih radova ukoliko nisu bili dostupni u trenutku njihova prolaska kroz ulicu, a u skladu s definiranim prostornim i vremenskim rasporedom navedenim iznad.
 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.