SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Napreduju radovi izgradnje nove Osnovne škole „Milan Amruš“

SB Online | Napreduju radovi izgradnje nove Osnovne škole „Milan Amruš“ SB Online | Napreduju radovi izgradnje nove Osnovne škole „Milan Amruš“

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Osnovna škola „Milan Amruš“ jedina je škola u Brodsko-posavskoj županiji za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju koju pohađaju i učenici okolnih županija. Rad na novoj zgradi znatno je napredovao, a danas je započelo betoniranje prve etaže. Grad Slavonski Brod osigurao je zemljište za novu školu u Ulici Augustina Kažotića te je za projektnu dokumentaciju, idejno rješenje i vodni doprinos realizirao rashode u iznosu od 59.246,99 eura.

Nova zgrada s pratećim objektima, s površinom od 4500 kvadratnih metara za oko 250 učenika u jednoj smjeni, dat će izniman doprinos u neometanom odvijanju odgojno-obrazovnog procesa i psihosocijalne rehabilitacije u primjerenim uvjetima.

Projekt je ukupne vrijednosti 7,8 milijuna eura, a izgradnju sufinanciraju: Ministarstvo znanosti i obrazovanja u omjeru 85,70%, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike 9,18% te Brodsko-posavska županija u omjeru 5,12%.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: