SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Lupali po vratima stana, galamili, puštali glasnu glazbu.....

SB Online | Lupali po vratima stana, galamili, puštali glasnu glazbu..... SB Online | Lupali po vratima stana, galamili, puštali glasnu glazbu.....

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Narušavali javni red i mir, zadržani u policiji
Dana 18. travnja, oko 0,15 sati, u središtu Slavonskog Broda, javni red i mir su narušavala dvojica alkoholiziranih muškaraca u dobi od 37 i 35. Navedeni su puštali glasnu glazbu, galamili i vikali te lupali po vratima stana jedne obitelji. Nadalje, 35-godišnjak je narušavao javni red i mir vrijeđajući policijske službenike prilikom postupanja. Obojica su uhićena i privedena u policijsku postaju te su iste liječnici pregledali i konstatirali da su sposobni za zadržavanje u policiji. U organizmu 37-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 2,70 promila, dok je 35-godišnjak odbio alkotestiranje.

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka i 35-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog red i mira, dok su 35-godišnjaku uručili obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. 
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: