SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Kako su Plenković i HDZ danas u Slavonskom Brodu pokazali tko je gazda

SB Online | Kako su Plenković i HDZ danas u Slavonskom Brodu pokazali tko je gazda SB Online | Kako su Plenković i HDZ danas u Slavonskom Brodu pokazali tko je gazda

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako smo već izvještavali premijer Andrej Plenković posjetio je danas Slavonski Brod, kako bi obišao novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja. 

Gradonačelnik Duspara namjerno isključen iz protokola?

Među brojnim okupljenima našli su se ministri, županijski čelnici, te državi tajnik koji je ujedno i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Slavonskog Broda, zanimljivo, nije bilo predstavnika Grada, zašto je to tako upitala je novinarka sbplusa.hr Plenkovića.

"Koliko znam Dom zdravlja je županijska institucija i naš župan je domaćin i organizator", istaknuo je Plenković.

Kako je loptica prebačena, novinarka sbplusa.hr je isto upitali i župana Brodsko-posavske županije Marušića.

"Ovo je predviđeno samo kao jedan obilazak, još Ministarstvo treba dati dozvolu da bi se uopće moglo ovaj objekt otvoriti. Kada bude svečano otvorenje bit će pozvan i gradonačelnik Duspara kao i što smo ga uvijek pozivali prilikom svečanog otvorenja", kazao je Marušić.

Kako je i sam premijer rekao Brodsko-posavska županija bila je domaćin te organizator ovoga obilaska, pa ostaje nejasno zašto kao jedan od vodećih medija koji djeluje u Brodsko-posavskoj županiji poziv dobili nismo?

Iz svega što je navedeno odnosno izrečeno da se zaključiti kako je današnji dolazak premijera Plenkovića u Slavonski Brod bio u stranačke svrhe, odnosno u svrhu kampanje za nadolazeće lokalne izbore.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: