SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Još 5 brodskih obitelji zaprimilo je vrijednu opremu za prvorođenčad

SB Online | Još 5 brodskih obitelji zaprimilo je vrijednu opremu za prvorođenčad SB Online | Još 5 brodskih obitelji zaprimilo je vrijednu opremu za prvorođenčad

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas, 14. lipnja, pet brodskih obitelji je zaprimilo opremu za novorođenčad vrijednu 700,00 eura. Opremu koja uključuje krevetić, higijenske, kozmetičke i tekstilne proizvode te igračke prilagođene novorođenačkoj dobi uručila je u ime Grada Slavonskog Broda zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.

Grad Slavonski Brod ovu pronatalitetnu mjeru uveo je 2018. godine kao prvi na razini Republike Hrvatske te ju do danas aktivno provodi. Svi budući roditelji koji ostvaruju pravo na ovu mjeru, a još ga uvijek nisu iskoristili, moraju predati zahtjev najmanje mjesec dana prije očekivanog termina poroda u kojem se moraju izjasniti koji oblik pomoći za dijete žele iskoristiti. 

Ispunjene obrasce zahtjeva, uz ostalu potrebnu dokumentaciju, navedenu na poveznicama iznad teksta, potrebno je skenirati i dostaviti na e-mail: naknade@slavonski-brod.hr, a za sve dodatne informacije zainteresirani se budući roditelji mogu obratiti u Gradsku upravu pozivom na telefonski broj 035/217-029. 

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: