SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Jedan ubijao kokoši, drugi pokazivao nož, a treći pijan vozio i imao drogu kod sebe

SB Online | Jedan ubijao kokoši, drugi pokazivao nož, a treći pijan vozio i imao drogu kod sebe SB Online | Jedan ubijao kokoši, drugi pokazivao nož, a treći pijan vozio i imao drogu kod sebe

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: PRfoto

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske,  sankcionirali su tri osobe (44-godišnjakinju, 20-godišnjaka i 33-godišnjaka) zbog pet raznih prekršaja. 

U prvom slučaju dana 23. veljače, oko 9 sati, pas vlasništvo 44-godišnjakinje ušao je u dvorište mještanke na području Općine Vrpolje usmrtivši nekoliko kokoši. Policijski službenici su 44-godišnjakinji uručili obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te joj je izdan i prekršajni nalog iz Zakona o prebivalištu, jer nije u zakonskom roku prijavila prebivalište ili boravište na adresi. 

Nadalje, dana 28. veljače, oko 19.15 sati, u Slavonskom Brodu, 20-godišnjak je krešući se biciklom sreo dvije mlađe osobe, stao i bez posebnog povoda im pokazao preklopni nož, koji su policijski službenici od istoga oduzeli. Policijski službenici protiv 20-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. 

U trećem slučaju, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u blizini Nove Gradiške, dana 28. veljače, u 21.40 sati, kontrolirali osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak. Alkotestom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 0,66 promila. Nadalje, od istoga je oduzeto 4,8 grama droge marihuane. Budući da je postojala opasnost da će 33-godišnjak nastaviti sa činjenjem prekršaja zadržan je u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 33-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: