SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Iznenađenje u Oriovcu: ’Htio sam doći vidjeti obitelj, baku..’

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Iznenađenje u Oriovcu: ’Htio sam doći vidjeti obitelj, baku..’ SB Online | Iznenađenje u Oriovcu: ’Htio sam doći vidjeti obitelj, baku..’

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Pravi spektakl odvijao se danas u Oriovcu.

Nakon završetka Lige nacija, hrvatski reprezentativac posjetio je Oriovac, odnosno tamošnji stadion i sastao se s članovima Škole nogometa Oriovac i vodstvom kluba.

"Osjećaj je sjajan, nisam očekivao to. Htio sam doći vidjeti obitelj, baku i sve ostale, nisam očekivao da će baš biti tako ali je lijepo vidjeti koliko se ljudi raduju i nama i meni. Nevjerojatno je da djeca iz sela i Hrvatske navijaju za mene i da me poznaju, to meni nije normalno zato što sam za sebe isti kao i prije par godina, jednostavno nenormalno", kazao je u kratkom razgovoru za SBOnline reprezentativac Josip Stanišić.

Vatreni Josip Stanišić koji je iznimno ponosan na činjenicu da je porijeklom iz Oriovca, trenutačno igra za Bayern München je ovaj tjedan dobio jako lijepe vijesti od trenera Bayerna Thomasa Tuchela koji mu je saopćio da računa na njegove usluge naredne sezone, te da kub cijeni njegovu pouzdanost, fleksibilnost i razvoj iz godine u godinu.

Nakon pozdravnih riječi predsjednika NK Oriolika, Dominika Milinković, koji je čestitao Josipu na reprezentativnim i klupskim uspjesima i promociji Oriovac, brojnim uzvanicima se obratio sam Vatreni.

„Na ovom oriovačkom stadionu sam učinio svoje prve nogometne korake, i uvijek ću biti dio Oriovca i ove moje Slavonije. Znam koliko je bitno da i danas prenesem poruku ovim mojim najmlađim Oriovčanima da je uz trud, rad i zalaganje te držanje do obiteljskih i kršćanskih vrijednosti sve moguće a jako me veseli ovako veliki odaziv mojih Oriovčana“– rekao je Vatreni Oriovčanin.

Na radost brojnih uzvanika Josip je s veseljem i strpljenjem družio sa svima prisutnima.

Nakon druženja se Josip se poklonio Nebeskoj bojni tj. prerano preminulim nogometašima NK Oriolika.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.