Iz ljekarne otuđio novac i lijekove, te provalio u kiosk

Fotografija nije povezana s događajem
(FOTO: Getty Images)

27.2.2023. | 13:01 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 1416

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 26. veljače, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe. 

Naime, policija sumnjiči 37-godišnjaka da je dana 7./8. veljače, tijekom noći, u Novoj Gradiški izrezao panel stražnjih vrata na ljekarni, načinivši otvor kroz koji je ušao u unutrašnjost. Potom je u unutrašnjosti pronašao ključ od sefa iz kojega je otuđio iznad 1500 eura, te 35 kutija raznih lijekova. 

Nadalje je utvrđeno da je 37-godišnjak, dana 13. veljače, u Novoj Gradiški, u Ulici Ljudevita Gaja, pomoću alata (izrezao) načinio otvor sa strane kioska, te iz unutrašnjosti izvadio kartonske kutije sa punjenjima za elektronske cigarete. Nakon što se aktivirao alarm napustio je mjesto događaja, ostavivši izvađene kutije. Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja kod istoga pronašli i oduzeli više komada razne odjeće, raznog alata i lijekova, koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela. 


Protiv 37-godišnjaka policijski službenici podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 


Komentari (1)
larryfox
28.2.2023.
Nudimo sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 3. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2,000 do 50,000,000.00 za bilo koju svrhu. Prijaviti se možete putem WhatsApp-a 14092051142 ili e-maila larryfox2017hotmail.com
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva portala SB Online.SB Online ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected]

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI