SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Iz ljekarne otuđio novac i lijekove, te provalio u kiosk

SB Online | Iz ljekarne otuđio novac i lijekove, te provalio u kiosk SB Online | Iz ljekarne otuđio novac i lijekove, te provalio u kiosk
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 26. veljače, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe. 

Naime, policija sumnjiči 37-godišnjaka da je dana 7./8. veljače, tijekom noći, u Novoj Gradiški izrezao panel stražnjih vrata na ljekarni, načinivši otvor kroz koji je ušao u unutrašnjost. Potom je u unutrašnjosti pronašao ključ od sefa iz kojega je otuđio iznad 1500 eura, te 35 kutija raznih lijekova. 

Nadalje je utvrđeno da je 37-godišnjak, dana 13. veljače, u Novoj Gradiški, u Ulici Ljudevita Gaja, pomoću alata (izrezao) načinio otvor sa strane kioska, te iz unutrašnjosti izvadio kartonske kutije sa punjenjima za elektronske cigarete. Nakon što se aktivirao alarm napustio je mjesto događaja, ostavivši izvađene kutije. Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja kod istoga pronašli i oduzeli više komada razne odjeće, raznog alata i lijekova, koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela. 

Protiv 37-godišnjaka policijski službenici podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: