SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Informativno-edukativna kampanja „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“

SB Online | Informativno-edukativna kampanja „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ SB Online | Informativno-edukativna kampanja „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizator je niza informativno-edukativnih kampanja naziva „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u sklopu kojih se zainteresiranoj javnosti predstavljaju mogućnosti novog višegodišnjeg financijskog okvira. Kampanje su organizirane u 10 gradova Republike Hrvatske, a među njima je i Slavonski Brod u kojemu su se danas u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Slavonski Brod održala zanimljiva i korisna predavanja. Otvorenju današnjeg programa nazočio je i gradonačelnik Mirko Duspara koji je u sklopu prigodnog obraćanja istaknuo projekte koje je Slavonski Brod ostvario u prošlom financijskom razdoblju 2014.-2021.

U svom prigodnom govoru na poseban je način istaknuo obnovu brodske Tvrđave, obnovu kuće u kojoj je živjela Ivana Brlić Mažuranić, izgradnju Poduzetničkog inkubatora te izgradnju mreže pješačko-biciklističkih staza u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Na kraju svog obraćanja poručio je da su spremni novi projekti za nadolazeće financijsko razdoblje u koje Slavonski Brod ulazi s puno više znanja i iskustva. Nakon otvorenja programa uslijedila su predavanja, a potom i panel rasprava „Kako su fondovi Europske unije utjecali na razvoj lokalne sredine“ u sklopu koje je sudjelovao i Dejan Vuksanović, direktor Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: