Informativno-edukativna kampanja „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“

FOTO: Grad Slavonski Brod

22.3.2023. | 11:11 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 285

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizator je niza informativno-edukativnih kampanja naziva „EU fondovi 2021.-2027. – Nove prilike“ u sklopu kojih se zainteresiranoj javnosti predstavljaju mogućnosti novog višegodišnjeg financijskog okvira. Kampanje su organizirane u 10 gradova Republike Hrvatske, a među njima je i Slavonski Brod u kojemu su se danas u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Slavonski Brod održala zanimljiva i korisna predavanja. Otvorenju današnjeg programa nazočio je i gradonačelnik Mirko Duspara koji je u sklopu prigodnog obraćanja istaknuo projekte koje je Slavonski Brod ostvario u prošlom financijskom razdoblju 2014.-2021.

U svom prigodnom govoru na poseban je način istaknuo obnovu brodske Tvrđave, obnovu kuće u kojoj je živjela Ivana Brlić Mažuranić, izgradnju Poduzetničkog inkubatora te izgradnju mreže pješačko-biciklističkih staza u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Na kraju svog obraćanja poručio je da su spremni novi projekti za nadolazeće financijsko razdoblje u koje Slavonski Brod ulazi s puno više znanja i iskustva. Nakon otvorenja programa uslijedila su predavanja, a potom i panel rasprava „Kako su fondovi Europske unije utjecali na razvoj lokalne sredine“ u sklopu koje je sudjelovao i Dejan Vuksanović, direktor Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda.

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI