SB Online

I mi u Sl. Brodu imamo ministra Grlić-Radmana, samo što je ʼnježnijeg spolaʼ

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: ABOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | I mi u Sl. Brodu imamo ministra Grlić-Radmana, samo što je ʼnježnijeg spolaʼ SB Online | I mi u Sl. Brodu imamo ministra Grlić-Radmana, samo što je ʼnježnijeg spolaʼ

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: ABOnline

Danima već slušamo kako šef diplomacije, odnosno ministar vanjskih i europskih poslova ne zna ispuniti imovinsku karticu. Konkretno, zaboravio je upisati koji milijun, ali moramo se pohvaliti.

I mi imamo tako nekog, samo što ima kosu i 'nježnijeg je spola'.

Naime, kako smo već objavili zamjenica slavonskobrodskog gradonačelnika Marina Martić Puča u imovinsku je karticu unijeli podatak kako uz plaću zamjenice gradonačelnika ima plaću i kod drugog poslodavca odnosno u Đuro Đaković Termoenergetska postrojenja i oni joj, kako navodi, isplate 796,34 eura.

Kasnije se ispostavilo kako ona zapravo ne prima tu plaću već jednostavno i lako rečeno ona umjesto da je zaboravila unijeti, kao njezin kolega Grlić - Radman, ona je unijela i previše. Ali dobro, od viška glava ne boli.

Bilo kako bilo ovo je jedan od manjih problema za zamjenicu gradonačelnika, onaj veći i pravi jest njezina (ne)komunikacija. Tako je ona danas bila u Zagrebu, ali i ako smo je pitali, i ako je pogledala poruku, ona ili ne zna ili neće odgovoriti. Ili jednostavno nešto skriva.

Tako da, umjesto da ganja po Gradskoj upravi ljude koji novinarima daju informacije, koja ona očito ne zna dati, bilo bi bolje da se posveti poslu za koji ju svi mi skupa plaćamo.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.