SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

I konje ne vole zar ne. ʼKonjʼ zapalio prostorije Konjogojske udruge Lipicanac Ruščica.

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: SBonline
FOTO: Društvene mreže

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | I konje ne vole zar ne. ʼKonjʼ zapalio prostorije Konjogojske udruge Lipicanac Ruščica. SB Online | I konje ne vole zar ne. ʼKonjʼ zapalio prostorije Konjogojske udruge Lipicanac Ruščica.

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: SBonline
FOTO: Društvene mreže

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nepoznati počinitelj je u Ruščici podmetnuo požar na Hipodromu. Na Facebooku se oglasili iz općine Klakar o ovom događaju. 

"Poštovani mještani, ovim putem obavještavamo Vas da je u noći s 5. na 6. rujna 2023. godine nepoznati počinitelj podmetnuo požar s ciljem uništenja općinske imovine dane na korištenje Konjogojskoj udruzi Lipicanac Ruščica, tako da je u sjenicu na Hipodromu u Ruščici podmetnuo i zapalio automobilsku gumu, naslagao drvene palete i drvene klupe s namjerom zapaljenja krovišta i uništenja općinske imovine. Brzom intervencijom granične policije i DVD-a Donja Bebrina spriječeno je potpuno uništenje objekta.

 Ovim putem zahvaljujemo se djelatnicima granične policije i vatrogascima DVD-a Donja Bebrina na njihovom angažmanu. O spomenutom događaju obaviještena je Policijska uprava brodsko-posavska te je u jutarnjim satima 6. rujna 2023. godine, u suradnji s pirotehničkim timom, obavljen očevid. Policija će nastaviti istražne radnje te će protiv nepoznatog počinitelja biti podnesena kaznena prijava".


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: