Hoće li se održati Advent u Slavonskom Brodu?

FOTO: Grad Slavonski Brod

3.11.2020. | 15:19 | Luka Safundžić
Pregleda: 2485

Zadnjih dana zaprimili smo dosta upita od strane građana što je s Adventom u Slavonskom Brodu upit smo proslijedili Gradskoj upravi te odgovor prenosimo u cijelosti:

"Advent u Slavonskom Brodu trenutno nije otkazan, ali niti potvrđen, a njegovo održavanje ove godine ponajviše će ovisiti o epidemiološkim mjerama koje budu na snazi.

Grad Slavonski Brod pratit će daljnji razvoj epidemiološke situacije i postupat će sukladno dopuštenom kako bi očuvanje zdravlja svih građana i dalje ostalo prioritet", stoji u odgovoru koji potpisuje Kristina Ergotić viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol.


Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu je definitivno najposjećenija zagrebačka manifestacija koja privlači desetke tisuća domaćih ali i stranih turista. Advent u Zagrebu ipak će se održati, ali prilagođen situaciji. Neće biti kao prijašnjih godina, ali će građani ipak moći uživati u božićnoj atmosferi.

Hoće li se održati Advent u Slavonskom Brodu? Ostaje nam za vidjeti, a mi vas pitamo sviđa li vam se Advent u Slavonskom Brodu prijašnjih godina?


ANKETA
Sviđa li vam se Advent u Slavonskom Brodu prijašnjih godina?
Kliknite na jedan od ponuđenih odgovora.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI