SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

DOZNAJEMO DETALJE: Ide se u izgradnju nove policijske zgrade u Sl. Brodu

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: SBONLINE

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | DOZNAJEMO DETALJE: Ide se u izgradnju nove policijske zgrade u Sl. Brodu SB Online | DOZNAJEMO DETALJE: Ide se u izgradnju nove policijske zgrade u Sl. Brodu

"Izgradnjom nove zgrade otvorit će se nove mogućnosti i bit će stvoreni bolji uvjeti za rad, kako za policijske službenike i djelatnike, tako i za građane naše županije, a koji će na jednom mjestu u daleko boljim uvjetima moći riješiti svoje osobne dokumente", kazao je načelnik Valić

PRIJE 11 MJESECI
TEKST: SBONLINE

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Da Ministarstvo unutarnjih poslova planira izgradnju nove zgrade Policijske uprave brodsko-posavske - već je poznato, no SBOnline ekskluzivno doznaje u kojem je procesu taj projekt.

Podsjetimo, zgrada se planira izgraditi na zemljištu u Ulici Petra Svačića koje je u vlasništvu Republike Hrvatske na upravljanju Ministarstva unutarnjih poslova - a ovo je jedan od brojnih projekata za koje je zaslužan isključivo načelnik Valić.

"U tijeku je izrada projektne dokumentacije, ishođenje građevinske dozvole, a izgradnja novog objekta planira se nakon ishođenja građevinske dozvole i osiguranja financijskih sredstava", kazao je načelnik Policijske uprave Antun Valić za SBOnline.

"Izgradnjom nove zgrade otvorit će se nove mogućnosti i bit će stvoreni bolji uvjeti za rad, kako za policijske službenike i djelatnike, tako i za građane naše županije, a koji će na jednom mjestu u daleko boljim uvjetima moći riješiti svoje osobne dokumente", dodao je Valić.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.