SB Online

DHMZ upozorava Slavonce: U petak olujni vjetar i mogućnost grmljavinskih nevremena

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: sib.net.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | DHMZ upozorava Slavonce: U petak olujni vjetar i mogućnost grmljavinskih nevremena SB Online | DHMZ upozorava Slavonce: U petak olujni vjetar i mogućnost grmljavinskih nevremena

ʼBudite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenomʼ, upozoravaju nas iz DHMZ-a

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: sib.net.hr

Državni hidrometeorološki zavod za sutra (petak) je izda žuti meteoalarm za područje istočne Hrvatske. Žuti alarm izdaje se kad vrijeme može biti potencijalno opasno, a sutra će se ta opasnost odnositi na prolazno olujne udare jugozapadno i sjeverozapadnog vjetra. Najjači udari mogu biti jačine i preko 65 km/h.

"Budite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom", upozoravaju nas iz DHMZ-a i dodaju kako vjetar nije jedina opasnost zbog koje je za petak izdan žuti meteoalarm.

Naime, u nekim djelovima Slavonije sutra su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom.

Što se tiče temperature ona će u petak u Osijeku najviša biti 22°C, a slično će biti i za vikend iz slabljenje vjetra i uz još manje šanse za kišu.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.