SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

BPŽ: Raste broj oboljele školske djece, Cvitković objavio detalje!

SB Online | BPŽ: Raste broj oboljele školske djece, Cvitković objavio detalje! SB Online | BPŽ: Raste broj oboljele školske djece, Cvitković objavio detalje!

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U razdoblju od sedam dana sedmodnevna incidencija je bila 588, tjedan prije toga 560, i dvotjedna incidencija je 1148, odnosno preko 1000 oboljelih na 100 tisuća stanovnika

"Same brojke govore da situacija nije dobra, i da je situacija takva da zahtijeva i dodatne mjere i dodatnu odgovornost svakoga od nas. Kada je riječ o oboljelima, istaknut ću za prošla dva tjedna, radi se o oboljelima koji su rođeni 2002. do 2005. godine njih je 33, a tjedan prije toga ih je bilo 28.

Oboljelih koji su rođeni 2006 do 2013. godine je 23, a tjedan prije toga 13. To su brojke kada se govori o učenicima osnovnih i srednjih škola, iz toga je vidljivo povećanje u ovom prošlom tjednu, i kada je riječ o srednjoškolcima, ali i kada je riječ o osnovnoškolcima", rekao ju na jutrošnjoj konferenciji za medije ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije dr. Ante Cvitković.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: