SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Župan Marušić na Danu općine Gornji Bogićevci

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: BPŽ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Župan Marušić na Danu općine Gornji Bogićevci SB Online | Župan Marušić na Danu općine Gornji Bogićevci

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: BPŽ

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Župan Danijel Marušić sudjelovao je danas na obilježavanju Dana općine Gornji Bogićevci koji je obilovao raznim događanjima i koji se, već tradicionalno, održava na duhovski ponedjeljak. U 11 sati služena je sveta misa u crkvi Duha svetoga u Gornjim Bogićevcima nakon čega su kod spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima i spomen obilježja prvom hrvatskom predsjedniku položeni vijenci i zapaljene svijeće. Vijence su ispred Općine položili načelnik Pavo Klarić predsjednik Općinskog vijeća Željko Klarić, predstavnici drugih općina, udruga, dok je vijenac u ime Brodsko-posavske županije položio župan Marušić.
Svečana sjednica Općinskog vijeća održana je u novootvorenom društvenom domu u Kosovac na kojoj je načelnik Klarić predstavio do sada realizirano i planirano posebno oko uređenja i ostalih društvenih domova u Smrtiću, Dubovcu i Trnavi.


Župan Marušić prilikom obraćanja okupljenima pohvalio je napore i ustrajnost Općine u poboljšanju infrastrukture i općenito životnog standarda mještana, osvrnuvši se na činjenicu kako je puno toga realizirano putem europskih fondova i uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, što mora biti i daljnji prioritet u razvojnim planovima. U sklopu svečane sjednice, najzaslužnijim pojedincima i institucijama bit će uručena priznanja i nagrade Općine za trud i zalaganje u njenom razvoju.


Obilježavanje dana općine nastavit će se bogatim kulturno-umjetničkim i sportskim sadržajima.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.