SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Župan Marušić dodijelio brojna priznanja: Među dobitnicima i ministrica Vučković

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: BPŽ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Župan Marušić dodijelio brojna priznanja: Među dobitnicima i ministrica Vučković SB Online | Župan Marušić dodijelio brojna priznanja: Među dobitnicima i ministrica Vučković

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: BPŽ

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Brodsko-posavska županija je dodjelom priznanja ministrici poljoprivrede u prošlom mandatu Marija Vučković, vlasniku tvrtke Merkur veterinarska ambulanta d.o.o. Đuri Vučetiću, zamjeniku predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore Mati Mihiću i predsjedniku Svinjogojske udruge BPŽ Marijanu Lučiću izrazila zahvalu za sve ono što su na svojim dužnostima činili za rješavanje epidemije afričke svinjske kuge koji je Hrvatsku zahvatio prošle godine i njezino stavljanje pod nadzor. 
Profesionalnim pristupom, s povjerenjem u znanost i struku i vođeni brigom za hrvatske svinjogojce i poljoprivrednu proizvodnju nagrađeni su donosili sve potrebne mjere koje su omogućile da Hrvatska problem epidemije riješi najranije moguće i uz najmanju štetu. Kroz svoje djelovanje naišli su na brojne izazove i velike pritistike, ali u izvršavanju svojih zadataka nisu posustali. 
U razdoblju epidemije afričke svinjske kuge gotovo 13 milijuna eura je isplaćeno kroz razne mjere pomoći i potpore naše Vlade, a ovaj virus je pod kontrolom i ne čini više štetu našim svinjogojcima. Zahvaljujemo svim nagrađenima na svemu što su činili i što su omogućili da Hrvatska ovaj virus stavi pod nadzor u najkraćem mogućem roku i što su postavili kvalitetan primjer za sve buduće izazove s kojima se možemo susresti.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.