SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Za ubojicu roditelja traži se pritvor zbog rijetkog razloga

SB Online | Za ubojicu roditelja traži se pritvor zbog rijetkog razloga SB Online | Za ubojicu roditelja traži se pritvor zbog rijetkog razloga

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: SBonline
FOTO: amazon.com

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Muškarac koji je u četvrtak ubio svoje roditelje u Slavonskom Brodu prijavljen je zbog dva teška ubojstva počinjena na okrutan način i prema bliskim osobama.
Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu danas je ispitalo ubojicu. Nakon toga slijedi otvaranje istrage jer je jučer u obiteljskoj kući nanio ubodne i rezne rane 78-godišnjem ocu i 76-godišnjoj majci. Oboje su od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuli.

“Državno odvjetništvo će podnijeti sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika budući da je istražni zatvor nužan radi neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojega su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške”, priopćio je ŽDO Slavonski Brod piše index.hr

Inače se istražni zatvor traži zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja kaznenog djela, ali u ovom slučaju tužiteljstvo ga traži zbog - posebno teških okolnosti kaznenog djela. 

Za ovako teška ubojstva prijeti kazna i do 50 godina zatvora.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: