SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Vozi li se Duspara javnim gradski prijevozom?

SB Online | Vozi li se Duspara javnim gradski prijevozom? SB Online | Vozi li se Duspara javnim gradski prijevozom?

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: SBonline
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Voze li se zaposlenici gradske uprave javnim gradskim prijevozom? Ako se to pitamo za zaposlenike jedino logično pitanje je vozi li se gradonačelnik i njegova zamjenica istim tim javnim gradskim prijevozom.

Prije desetak dana započeo je pilot projekt "Besplatni javni gradski prijevoz" a kako neslužbeno doznajemo broj putnika se povećao u odnosu na ranije oko 2-3%.
Kako rafinerija nafte u Brodu ne radi već neko vrijeme ili bar ne radi s punim kapacitetom, a zagađenje zraka je jako visoke koncentracije logično se može zaključiti da uz pojedine pogone u Đuri Đaković najveći zagađivači u Slavonskom Brodu jesu upravo automobili. Pilot projekt "Besplatni javni gradski prijevoz" i je zamišljen da se smanji promet u centru grada osobnih automobila.

Uz recimo zabranu prometa u u užem centru grada za osobne automobile i ovaj pilot projekt je dobar početak, pa se zato pitamo koliko zaposlenika gradske uprave uključujući i gradonačelnika i njegovu zamjenicu koriste isti, kako bi oni bili odličan primjer ostalim sugrađanima u provođenju zelenih politika?
Zelene politike kako je to danas moderno reći u debeloj većini slučaja ostaju kao mrtvo slovo na papiru bez realizacije ni jedne od tih politika.
Poslali smo upit u Grad Slavonski Brod koliko zaposlenika koristi "Besplatni javni gradski prijevoz" odgovor dobili nismo a ako se ipak odluče odgovoriti naravno da ćemo sve objaviti.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: