SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Velika zapljena naše policije. Kolika je kazna zatvora za ovo kazneno djelo?

SB Online | Velika zapljena naše policije. Kolika je kazna zatvora za ovo kazneno djelo? SB Online | Velika zapljena naše policije. Kolika je kazna zatvora za ovo kazneno djelo?

PRIJE 3 GODINE
TEKST: L.S.

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako je rekla glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nuić, 65-godišnjak je s područja PU osječko-baranjske. Za ovo kazneno djelo predviđena je kazna zatvora do tri godine

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, obavljajući zadaće sprječavanja krijumčarenja razne robe i drugih nezakonitih radnji, dana 29. kolovoza, u 8.30 sati, na autocesti A5, u blizini Stružana, kontrolirali su osobni automobil i 65-godišnjeg vozača s područja Policijske uprave osječko-baranjske. 

Pritom su u unutrašnjosti osobnog automobila uočili više crnih vreća, izrazivši sumnju da se radi o robi nedozvoljene trgovine. Daljnjim radom policijskih službenika i pretragom osobnog automobila temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pronađeno je 11 vreća u kojima se nalazilo ukupno 218,62 kilograma sitno rezanog duhana bez nadzornih marki Ministarstva financija, koje je osumnjičeni neovlašteno kupio i prevozio u namjeri daljnje prodaje. 

Policijski službenici protiv 65-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine. Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: