SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Važno! Policija poslala priopćenje o prelasku granice

SB Online | Važno! Policija poslala priopćenje o prelasku granice SB Online | Važno! Policija poslala priopćenje o prelasku granice
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Obzirom na veći broj upita građana u vezi Odluke Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska graničnih prijelaza dostavljamo slijedeću obavijest:

Putnicima kojima je za ulazak u Republiku Hrvatsku neophodan negativan molekularni (PCR) nalaz ne stariji od 48 sati, granična policija će evidentirati mjeru samoizolacije, ukoliko nemaju, odnosno ne predoče takav nalaz.

U slučaju određivanja samoizolacije, putnici su dužni najkraćim putem uputiti se do mjesta prebivališta odnosno boravišta u Republici Hrvatskoj u kojem, ukoliko to žele mogu izvršiti PCR testiranje, kako bi im se po dobivanju negativnog testa skratila samoizolacija. Ako se ne izvrši testiranje, samoizolacija ističe nakon 10 dana od dolaska u Republiku Hrvatsku.

Ukoliko je nakon testiranja zaprimljen negativan PCR test, zbog skraćivanja samoizolacije, isti je potrebno dostaviti graničnom prijelazu, koji je samoizolaciju izrekao na jednu od slijedećih e-mail adresa: gp.stara.gradiska@mup.hrgp.slavonski.samac@mup.hr , gp.slavonski.brod@mup.hr 

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: