SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Uhićen krijumčar ljudi

SB Online | Uhićen krijumčar ljudi SB Online | Uhićen krijumčar ljudi

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nadzirući autocestu A3, dana 25. travnja, u 22.30 sati, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske kontrolirali su kombi vozilo slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnji bugarski državljanin.

Policijski službenici su u unutrašnjosti automobila uočili više osoba stranih državljana za koje su utvrdili da su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku. Vozač je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskog, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 55-godišnjak iz koristoljublja, sukladno prethodnom dogovoru s nepoznatom osobom, u automobil primio strane državljane s ciljem da ih preveze u unutrašnjost Republike Hrvatske. Policijski službenici su 55-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Prema stranim državljanima je proveden postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: