SB Online

Ugašen još jedan mladi život: Preminula 18-godišnjakinja s područja općine Velika od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći [FOTO]

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Ugašen još jedan mladi život: Preminula 18-godišnjakinja s područja općine Velika od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći [FOTO] SB Online | Ugašen još jedan mladi život: Preminula 18-godišnjakinja s područja općine Velika od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći [FOTO]

Ugašen još jedan mladi život: Preminula 18-godišnjakinja s područja općine Velika od posljedica zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći [FOTO]

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. KrstanovićJedna je osoba preminula od posljedica zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, javio nam je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske, koja se dogodila u subotu oko pola sata prije ponoći, o čemu smo pisali, https://pozega.eu/cetvero-ozlijedenih-ponovno-prometna-na-izlazu-iz-pozege-prema-mihaljevcima-699.


Riječ je o 18-godišnjoj djevojci s područja općine Velika.

Podsjetimo, gotovo potpuno uništeni osobni automobil marke Opel Astra svjedočo je u samom trenutku događaja o težini prometne nesreće koja se u subotu 23.rujna dogodila oko 23,30 na cesti Požega-Mihaljevci u kojoj je došlo do sudra s Golfom. 


Tada je prema prvim informacijama bila službena potvrda da su stradale četiri osobe koje su prevezene na pružanje liječničke pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega.


Unatoč višesatnim naporima liječnički tim požeške bolnice nije uspio spasiti mladi život jer su bile preteške ozljede kod 18-godišnjakinje.


Prema riječima očevidaca doznajemo da se Golf kretao iz pravca Velike prema Požegi. Dolaskom do zavoja, na izlazu iz Mihalhevaca prema Požegi, izravno je došlo do sudara s Opel Astrom koja se u tom trenutku, najvjerojatnije zbog vrlo skliskog kolnika, već okretala na cesti. 


Na intervenciju su uz policiju i timove Hitne medicinske pomoći izišli i vatrogasci JVP Grada Požege. Za vrijeme vršenja očevida cesta je bila zatvorena na tom dijelu prometne dionice za sav promet.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.