SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Udario u dva parkirana vozila te ozlijedio dvoje pješaka

SB Online | Udario u dva parkirana vozila te ozlijedio dvoje pješaka SB Online | Udario u dva parkirana vozila te ozlijedio dvoje pješaka

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, 29. siječnja oko 13 sati na kolniku Ulice Dr. Franjo Tuđman u Gromačniku, dogodila se prometna nesreća s lakše ozlijeđenim osobama. Policijskim očevidom je utvrđeno da je 20-godišnjak upravljao s osobnim automobilom krećući se od zapada u smjeru istoka. Prilikom vožnje izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio na zemljano-šljunčanu površinu s južne strane kolnika gdje je prednjim dijelom udario u desni bočni dio parkiranog osobnog automobila, koji je od udara odbačen na drugi parkirani automobil koji je prilikom kretnje došao u manji kontakt s dvije osobe u dobi od 58 i 67 godina, koji su se nalazili na parkiralištu.

Daljnjim kretanjem 20-godišnjak je automobilom udario u bočni dio parkiranog mopeda, nakon čega se s automobilom prevrnuo na bočnu stranu. U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač i osobe u dobi od 58 i 67 godina su prevezeni na ukazivanje pomoći, te su svi lakše ozlijeđeni. Protiv 20-godišnjaka policija će podnijeti pismena u vezi prometne nesreće. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: