SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Za sada ništa od online nastave. Do praznika po modelu A

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Za sada ništa od online nastave. Do praznika po modelu A SB Online | Za sada ništa od online nastave. Do praznika po modelu A

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

 Danas je održana konferencija za novinare Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije.

U tijeku je sastanak s svim županjskim ravnateljima Zavoda za javno zdravstvo i sa svim županijskim pročelnicima za obrazovanje, tema je prelazak na online nastavu. Ta tema je bila i na današnjoj sjednici Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije, i nismo u mogućnosti bili donijeti odluku jer se znalo da će se o tome odlučivati na videokonferenciji. Videokonferencija još traje te po završetku iste imat ćemo više informacija na tu temu, rekao je Stjepan Bošnjaković.

U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije ima 36 novooboljelih na SARS-CoV-2 virus. Relativno mali broj zaraženih zbog manjeg testiranja preko vikenda i ne pokazuje neke pozitivne trendove, rekao je Stjepan Bošnjaković Načelnik Stožera Brodsko-posavske županije.

Stjepan Bošnjaković kasnije je za SBonline rekao:"Uglavnom intencija je da seu ova još tri tjedna škole nastave po A modelu onda dolaze praznici, koji će biti produženi za tjedan dana. Kasnije ćemo vidjeti o razvoju situacije. Za sada ostajemo na modelu A u našoj županiji osim u iznimnim slučajevima kad dođe do zaražavanje učenika ili nastavnika".

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: