SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći poginuo 16-godišnji vozač

SB Online | U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći poginuo 16-godišnji vozač SB Online | U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći poginuo 16-godišnji vozač

PRIJE 1 GODINU
TEKST: 034 Portal

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Oko 19,00 sati sinoć (22.siječnja) u Velikom Korenovu (Bjelovarsko-bilogorska županija), 16-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita upravljao osobnim automobilom Volkswagen zagrebačkih registracijskih oznaka te je izgubio nadzor nad vozilom i poginuo u prometnoj nesreći. 

PU bjelovarsko-bilogorska priopćila je kako se mladić kretao iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenova te je izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most te se nakon nekontroliranog kretanja osobni automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi.

"U prometnoj nesreći 16-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao.
 
Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika te je naložila obdukciju preminule osobe. Navedena dionica ceste bila je zatvorena za prometovanje od 20.05 do 23.25 sati, a promet se u to vrijeme odvijao okolnim pravcima.
 
U vezi prometne nesreće slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.
 
Preminuli 16-godišnjak je prva poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko – bilogorske županije", stoji u službenom priopćenju policije.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: