SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U prometnoj nesreći više osoba teško ozlijeđeno

SB Online | U prometnoj nesreći više osoba teško ozlijeđeno SB Online | U prometnoj nesreći više osoba teško ozlijeđeno

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Noćas, oko 3.40 sati na autocesti A3, kod Gornje Vrbe dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od istoka u smjeru zapada. Iza njega u istom smjeru kretao se osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazio 41-godišnjak.

Prilikom vožnje 40-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, pri čemu je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu. Izvršenim alko testiranjem utvrđeno je da je 40-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,65 promila. U vremenu od 4.50 do 9.15 sati, na mjestu događaja, promet se odvijao usporeno lijevom prometnom trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni svi sudionici prometne nesreće, te im je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Od 40-godišnjaka su u bolnici uzeti potrebni uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava, a nakon dobivenih rezultata policija će podnijeti odgovarajuća pismena. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: