SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U Njemačkoj se ovo prodaje za 10 eura: “Imam u selu šleper ovoga, nisam ni znao da sam milijunaš”

SB Online | U Njemačkoj se ovo prodaje za 10 eura: “Imam u selu šleper ovoga, nisam ni znao da sam milijunaš” SB Online | U Njemačkoj se ovo prodaje za 10 eura: “Imam u selu šleper ovoga, nisam ni znao da sam milijunaš”

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Poslovni dnevnik
FOTO: Screenshot

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na društvenim mrežama dijeli se video koji je izazvao nevjericu kod mnogih ljudi. Snimka prikazuje suhe klipove kukuruza koji se u Njemačkoj prodaju za čak 9.99 eura, odnosno za 7.99 kada su na akciji. U pakiranju se nalazi 15-ak komada.

Riječ je o drvenkastoj sredini kukuruza koji ostane nakon što se sa klipa uklone zrna, a koji se kod nas najčešće baca ili se pak koristi za potpalu vatre. U Njemačkoj se taj očišćeni klip može pronaći u trgovinama, a prema ambalaži, prodaje se za potpaljivanje vatre te je kod njih to uobičajena praksa. Prema opisu proizvoda, koriste se kao izvrstan pokretač vatre, pružajući brzo i dugotrajno paljenje, te se preporučuju za roštiljanje, pečenje, ili čak kao zamjena za upaljač za kamin. Snimka je izazvala lavinu komentara.

‘Vidjeli zaradu, zato je puno Balkanaca tamo’, ‘Imam u selu šleper ovoga, nisam ni znao da sam milijunaš’, ‘A mi se ovdje rasipamo, pali roštilj, daj kocke, pečemo prase, podloži kockama’, samo su neki od komentara iznenađenih korisnika društvenih mreža.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: