SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

U kamionu na granici pronađeno vatreno oružje i veća količina droge

SB Online | U kamionu na granici pronađeno vatreno oružje i veća količina droge SB Online | U kamionu na granici pronađeno vatreno oružje i veća količina droge

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: SBonline
FOTO: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su u suradnji s djelatnicima Carine, dana 3. rujna, u 22.48 sati kontrolirali teretno i priključno vozilo (bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka), kao i 41-godišnjeg vozača državljana Bosne i Hercegovine.

Prilikom vršenja granične kontrole 41-godišnjak je dragovoljno predao 38,75 grama droge amfetamin. U daljnjoj kontroli korišten je službeni pas za detekciju droga, koji je reagirao na prisutnost droga u kamionu, radi čega su policijski službenici zatražili nalog od Općinskog državnog odvjetništva za pretragu vozila.

Nadalje, policijski službenici su 41-godišnjem vozaču ponudili testiranje na drogu, što je isti odbio, a prilikom smještanja u službeni automobil osumnjičeni je pokušao pobjeći, u čemu je spriječen od policijskih službenika uz primjenu sredstava prisile.

Jučer, 4. rujna temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, policijski službenici su izvršili pretragu teretnog i priključnog vozila uz pomoć službenog psa, kojom prilikom je pronađena jedna automatska puška, dva pištolja s 47 komada pripadajućeg streljiva.
Nadalje, tijekom pretrage je pronađeno i 4220 grama droge marihuana.

Policijski službenici protiv 41-godišnjeg osumnjičenika podnose kaznene prijave zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodanja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: