SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Tehnička škola Slavonski Brod obilježava 75 godina djelovanja

SB Online | Tehnička škola Slavonski Brod obilježava 75 godina djelovanja SB Online | Tehnička škola Slavonski Brod obilježava 75 godina djelovanja

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tehnička škola Slavonski Brod danas, 17. studenoga 2023. godine, obilježava 75 godina kontinuiranog rada, pritom odgajajući i obrazujući učenike u sklopu četiriju obrazovnih područja (strojarstva, elektrotehnike, graditeljstva i prometa) te odrasle polaznike za zanimanja strojarskog tehničara, tehničara cestovnog prometa, arhitektonskog tehničara i elektrotehničara. Danas školu pohađa 501 učenik unutar 27 razrednih odjela te su ukupno 83 djelatnika (66 nastavnika, tri stručna suradnika, osam članova administrativno-tehničkog osoblja i pet članova RCK projektnog tima).

Središnji dio programa obilježavanja 75 obljetnice postojanja Tehničke škole Slavonski Brod održao se u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ svečanom akademijom na kojoj su prisustvovali uzvanici zaslužni za kvalitetan rad i djelovanje škole. Svečana akademija bila je popraćena kulturnim, zabavnim te informativnim programom o radu škole, a dodijeljene su i zahvalnice institucijama, ustanovama, tvrtkama i partnerima koji su prepoznali rad škole te potpomogli u njezinom djelovanju. Prije velike obljetnice održan je humanitarni turnir u futsalu i kvizomanija, a pobjednicima su večeras dodijeljene medalje.

Na početku svečanoga programa publici su se obratili ravnateljica Tehničke škole Slavonski Brod Vikica Lukić, privremena pročelnica Odsjek za strateške i razvojne projekte Anica Vukašinović, ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić te zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je ukazala na sveobuhvatnost i opću potrebu kvalitetnog rada, odgoja i obrazovanja učenika, kao i na njihov neograničen inovativan potencijal razvoja u zajednici.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: