SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

SUTRA ĆE SE PREDSTAVITI U SL. BRODU: ʼVjerujemo da većina hrvatskih građana „diše“ lijevoʼ

PRIJE 2 GODINE
TEKST: L.S./SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | SUTRA ĆE SE PREDSTAVITI U SL. BRODU: ʼVjerujemo da većina hrvatskih građana „diše“ lijevoʼ SB Online | SUTRA ĆE SE PREDSTAVITI U SL. BRODU: ʼVjerujemo da većina hrvatskih građana „diše“ lijevoʼ

PRIJE 2 GODINE
TEKST: L.S./SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U potpisu Davorka Vidovića,  predsjednik udruge „Socijaldemokrati“ i Marine Opačak Bilić, koordinatorice udruge „Socijaldemokrati“ za Brodsko-posavsku županiju stigao je danas popodne poziv medijima

Naime, sutra će se u Sl. Brodu, u Hotelu ART u Slavonskom Brodu s početkom u 18,30 sati Brođankama i Brođanima predstaviti udruga "Socijaldemokrati".

"Smatramo da je u Hrvatskoj potrebno pokrenuti novu socijaldemokratsku priču, jer vjerujemo da većina hrvatskih građana „diše“ lijevo, ali su rezignirani i razočarani u one koji su do sada u društvenom i političkom životu Hrvatske predstavljali građane koji se smatraju socijaldemokratima i koji žive poštujući socijaldemokratske vrijednosti.  

Smatramo da je potrebno vratiti se temeljnim socijaldemokratskim uvjerenjima slobode, pravednosti i solidarnosti, poštenog, uključivog i dosljednog djelovanja, te se fokusirati na podizanje kvalitete životnog standarda svih građana, zaštitu prirodnog okoliša i kulturne baštine, izgradnju ravnopravnog društva koje potiče i čuva najslabije među nama i one obespravljene raznim nepravdama", stoji u pozivu medijima. 

Udrugu će u Slavonskom Brodu predstaviti zastupnici Kluba Socijaldemokrati u Hrvatskom saboru: Davorko Vidović, Nikša Vukas i Romana Nikolić.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.