SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Susret župana Danijela Marušića s Europskim prvakom Danijelom Veočićem

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: BPŽ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Susret župana Danijela Marušića s Europskim prvakom Danijelom Veočićem SB Online | Susret župana Danijela Marušića s Europskim prvakom Danijelom Veočićem

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: BPŽ

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Župan Danijel Marušić ugostio je danas boksačkog Europskog prvaka u poluteškoj kategoriji Gabrijela Veočića i njegovog oca i trenera Peru Veočića. U finalu ovogodišnjeg Europskog prvenstva, Gabrijel je osvojio je naslov europskog prvaka u poluteškoj kategoriji, ali to nije ni prvi ni jedini Gabrijelov uspjeh, naime 2022. godine postao je prvak Europe do 22 godine na Europskom prvenstvuU-22 u Poreču, a 2023. godine izborio je finale s četiri pobjede i osvojio srebro na Europskim igrama u Krakovu gdje je osigurao i olimpijsku normu za Ljetne olimpijske igre u Parizu ove godine.


 Pero Veočić također je ostvario brojna sportska postignuća na državnim i međunarodnim natjecanjima u boksu, postigao velike rezultate u radu s mladim sportašima a za trenerske uspjehe proglašen je najboljim trenerom od stranez. Hrvatskog boksačkog saveza. Prepoznajući njegove uspjehe Brodsko-posavska županija ove mu je godine zato dodijelila godišnju nagradu - Kovanicu od zlata.
 Županija potiče izvrsnost, ulaže u sport, ali je zbog iznimnih uspjeha Gabrijelu odlučila dodijeliti iznos od 5000 eura kako bi mu olakšala daljnje napredovanje u zaista izvrsnoj karijeri.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.