SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Sud odlučio: Osam dana ne smije u trgovinu

SB Online | Sud odlučio: Osam dana ne smije u trgovinu SB Online | Sud odlučio: Osam dana ne smije u trgovinu

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Glas Slavonije
FOTO: depo.ba

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nesvakidašnju kaznu - zabranu odlaska u trgovinu dobio je 61-godišnjak. Naime, na području Općine Gornji Bogićevci, kod Okučana, u utorak u 11.45 muškarac je u trgovini narušavao javni red i mir. Policija je pozvana jer je muškarac uputio bujicu psovki ženi koja radi u trgovini, a pokušao je i nasrnuti na nju, no u tome ga je spriječio kupac koji se zatekao u trgovini.
Kako stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, policajci iz Okučana su nakon poziva došli u Gornje Bogićevce, te su utvrdili kako je incident napravio 61-godišnjak. Muškarac je s prodajnih polica uzeo nekoliko proizvoda i stavio ih na pult. Kada mu je zaposlenica rekla koji iznos treba platiti, 61-godišnjak je počeo vikati na ženu i vrijeđati ju pogrdnim riječima. Bujica psovki mogla je prerasti i u fizičko nasilje jer je 61-godišnjak pokušao i udariti šokiranu trgovkinju. To se ipak nije dogodilo zahvaljujući kupcu koji se u tom trenutku zatekao u trgovini, koji je stao između njega i trgovkinje, te spriječio nasilnika u naumu.
Žena je nakon tog nasilja bila u šoku, te je pozvana policija, čiji su djelatnici obavili očevid. Policajci protiv 61-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a izdana mu je i mjera opreza - zabrana posjećivanja trgovine u trajanju od osam dana.
Izvor:www.glas-slavonije.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: