SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Spektakularna proslava 60. Brodskog kola u Tvrđavi Brod

SB Online | Spektakularna proslava 60. Brodskog kola u Tvrđavi Brod SB Online | Spektakularna proslava 60. Brodskog kola u Tvrđavi Brod

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: SBonline
FOTO: Brodsko kolo

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U sklopu obilježavanja jubilarnog 60. Brodskog kola, kao najstarije kulturno-umjetničke manifestacije istočne Hrvatske, čiji programi traju čitavu godinu, a njihov središnji dio se svake godine održava sredinom lipnja i ove godine središnji dio će biti održan od 14. do 16. lipnja 2024. godine. Uz bogatu tradicionalnu ponudu nastupa folklornih društava, ove godine organizator manifestacije u ponudu je uvrstio i tamburaško zabavni program koji će biti održan 14. lipnja 2024. godine s početkom u 20 sati u prostoru Tvrđave u Slavonskom Brodu. 

Nastupiti će tamburaški sastav BERDE BAND, NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI I JOLE. Proširenom i obogaćenom ponudom obilježavanja jubilarne obljetnice manifestacije Brodsko kola, željelo se okupiti građane Brodsko-posavske županije od onih najmlađih od najstarijih u proslavi naše tradicije i običaja te im pružiti večer u kojoj će nastupiti vrhunski hrvatski glazbenici. 

Brodsko-posavska županija Grad Slavonski Brod te Folklorni ansambl Broda, pozivaju sve građane da dođu i uživaju u programima kao i u večeri zabavno-tamburaške glazbe. a ULAZ JE BESPLATAN!
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: